Rendelési feltételek

Kérjük, hogy valós e-mail címet és telefonszámot (lehetőleg mobiltelefon számot) adjon meg a rendeléshez, ugyanis a telefonszám a futárszolgálattal történő sikeres kiszállításhoz, illetve probléma esetén ügyfélszolgálatunk munkájához elengedhetetlen.

Szállítás:
A rendelése feladásakor az átvétel módjánál a személyes átvétel, illetve a futárszolgálatos kiszállítás közül választott. Személyes átvétel esetén a megrendelt termékeket a megrendelés e-mailben történő (automatikus) visszaigazolása után 1 héten belül - telefonon történt egyeztetést követően - szaküzletünkben (2100 Gödöllő, Horgásztó u. 14., a www.aquarex.hu oldalon térkép is található) személyesen átveheti, míg futárszolgálatos kiszállítást választva rendelését cégünk kiszállíttatja az Ön által megadott címre. Amennyiben minden megrendelt árucikk raktáron van, úgy a megrendeléstől számított 24 órán belül feladjuk a rendelt tételeket. Amennyiben déli 12 óráig feladja a rendelést, az másnap már megérkezik a megadott címre.

Szállítási korlátozások:
Terjedelmes csomagokat, például 25 mm átmérő feletti KPE csöveket (nagy tömeg és térfogat), illetve búvárszivattyúkat (sérülékeny) futárszolgálattal nem szállítunk. A csepegtető csövek csak teljes tekercsekben rendelhetők. Futárszolgálattal nem szállíthatók a 40 kg tömeget meghaladó tárgyak (pl. nagyobb szivattyúk), illetve a 2 m-nél hosszabb tárgyak sem.

Szállítási tarifák: 
Szállítási költség (futárszolgálattal) Magyarország egész területén:
1-30     Kg 2000 Ft + ÁFA
30-40   Kg 2690 Ft + ÁFA
érjük vegye figyelembe, hogy a szállítási költséget rendelése végösszegéhez utólag írjuk hozzá. A csomagonként 40 000 Ft nettó értéket meghaladó rendelés esetén a kiszállítás az ország egész területén ingyenes. Ingyenes csomagküldés kisker áron történt vásárlás esetén érvényes.
Hengeres alakú tárgyak szállítása esetén a rendelt áruk összevonásra korlátozott lehetőség van.

Fizetés: 
A megrendelt termékek fizetése csomagküldés esetében készpénzes utánvéttel, üzletünkben történő átvétel esetén készpénzes fizetéssel, vagy előre utalással  történhet (pro-forma számla igénylése ügyében kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon).

Elállás a rendeléstől: 
Amennyiben rendelését tévesen adta le, úgy a rendelés leadását követő nap 10 óráig a +36-28-520 560 telefon-, vagy a +36-28-520 564 faxszámon, illetve  a aquarex@aquarex.hu e-mail címen kérheti rendelése módosítását.

Adatvédelem: 
Adatai - az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően, bizalmasan kezelve - kizárólag saját számlázásunk és ajánlattevői tevékenységünk (értesítés akcióinkról, újdonságokról) számára kerülnek tárolásra, ezen kívül más célra nem használjuk, illetve harmadik félnek nem adjuk át őket. Kivételt képez ez alól az az eset, amikor egy harmadik fél a teljesítés érdekében alvállalkozónkként működik (pl. futárszolgálat), ilyenkor harmadik fél az adatok bizalmas kezelésére garanciát vállal. Amennyiben Ön írásban kéri, levesszük levelezőlistánkról és nem küldünk Önnek e-mailben reklámértesítést.

"Az alábbi linkre kattintva adhatja le megrendelését áruházunkban." A linkre kattintva Ön igazolja, hogy elolvasta és elfogadja a rendelési feltételeket.

Keresés


Kosár

A kosár üres!